Pientuotanto

  1. Varmista Jämsän rakennusvalvonnasta, että sinulla on tarvittavat luvat pientuotantolaitoksen asentamiseen.
  2. Mitoitusperiaatteidemme mukaisesti suosittelemme pientuotantolaitteiston kooksi korkeintaan 6,9 kW. Mikäli suunnittelet tätä suurempaa tuotantolaitosta, ota etukäteen yhteyttä Kuoreveden Sähköön, jotta voidaan varmistaa millä tavalla ja millä aikataululla tuotantolaitoksesi on mahdollista kytkeä verkkoon.
  3. Täytä tai pyydä toimittajaasi täyttämään pientuotannon yleistietolomake ja lähetä se osoitteeseen asiakaspalvelu@kuorevedensahko.fi
  4. Lähettämäsi lomakkeen perusteella luomme ja ilmoitamme sinulle pientuotannon käyttöpaikkatunnuksen
  5. Tee sopimus sähkönmyyntiyhtiösi kanssa sähkötuotantosi myyntiä varten. Kuoreveden Sähkön kanssa asia hoituu puhelimitse 03-5320121 tai sähköpostilla.
  6. Sähköurakoitsija vastaa laitteen asentamisesta ja siitä, että laite on määräysten mukainen. Sähköurakoitsija tekee laitteen käyttöönottotarkastuksen sekä toimittaa testauspöytäkirjan osoitteeseen asiakaspalvelu@kuorevedensahko.fi
  7. Ennen kytkentäluvan myöntämistä sopimus tulee olla solmittuna ja laitteiston käyttöönotto hyväksyttynä Kuoreveden Sähkön toimesta. Käymme paikanpäällä useimmissa kohteissa. Ilmoitamme kun kytkentälupa on myönnetty.

Pientuotannon yleistietolomake