Sähköliittymät

Yleistietolomake urakoitsijalle

Sähköliittymät

Teemme mielellämme Sinulle tarjouksen uudesta sähköliittymästä. Selvitämme Sinulle liitymästä aiheutuvat kustannukset, kerromme aikataulut ja neuvomme sähköliittymän rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Sähköistämisen suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, jotta rakentamisen tärkeä apuväline sähkö on käytettävissäsi heti, kun sitä tarvitset. Liittymiä koskevat tarjouspyynnöt käsitellään noin kuukauden kuluessa. Meiltä saat myös työmaasähköt tilapäiseen tarpeeseen.


Hinnoittelu

Liittymismaksuhinnasto pienjänniteverkossa 1.12.2020


Opas sähköliittymän hankintaan

 1. Ota yhteyttä Kuoreveden Sähköön riittävän ajoissa

  Etenkin haja-asutusalueella saattavat johtojen sijoituslupa-asiat viedä runsaasti aikaa. Ota siis ajoissa yhteyttä palvelunumeroon (03) 5320 121. Saat sähköistysprojektiisi ammattitaitoisen yhteyshenkilön, joka palvelee Sinua kaikissa sähköistämiseen liittyvissä asioissa.

 2. Teetä sähkösuunnitelma asiantuntijalla

  Sähkösuunnitelma takaa urakkatarjousten vertailukelpoisuuden ja auttaa sähköistyksen onnistumisessa rakennusvaiheessa.

 3. Tee liittymissopimus ja sähkön toimitussopimus

  Sähköverkkoon liittymisestä sovitaan aina kirjallisella liittymissopimuksella. Sähkön toimitussopimuksessa sovitaan sähkön toimittamisesta ja laskuttamisesta. Sopimusten teon voi hoitaa puhelimitse, kirjeitse tai pistäytymällä lähimmässä toimipaikassamme.

 4. Valitse sähköurakoitsija

  Sähköurakka muodostaa nykyaikaisessa omakotitalossa merkittävän osan rakentamiskustannuksista. Tästä syystä urakoitsija kannattaa valita huolella.

 5. Työmaasähkö

  Rakentamisaikaista sähköä varten vuokraamme työmaakeskuksia.

 6. Vaadi käyttöönottotarkastus ja käyttöopastus

  Urakoitsijan on suoritettava asennusten käyttöönottotarkastus ja laadittava siitä tarkastuspöytäkirja mittaustuloksineen ja luovutettava asiakirjat asiakkaalle. Ennen koko urakkasumman maksamista on hyvä vaatia urakoitsijalta paitsi tarkastusdokumentit, myös opastus lämmitysjärjestelmän ja muiden urakkaan kuuluneiden sähkölaitteiden käyttöön.

 7. Kytkentä jakeluverkkoon ja mittauksen asennus

  Yleensä urakoitsija tilaa sähköverkkoon kytkennän ja sähkömittarin asennuksen yleistietolomakkeella. Liittymisjohdon kytkentä jakeluverkkoon sisältyy liittymissopimukseen. Kytkennän jälkeen tarkistamme mittalaitteiden toiminnan ja sähkön tulon pääkeskukseen. Sähkömittari on Kuoreveden Sähkö Oy:n omaisuutta, jonka vuokra sisältyy sähkön siirron perusmaksuihin.

 8. Sähköisiä hetkiä!


Ehdot

Voimassa olevat liittymisehdot, sähkön toimitusehdot ja verkkopalveluehdot löytyvät Energiateollisuus ry:n sivuilta.
Laita sivuilla olevaan hakukenttään etsimiesi ehtojen nimi.