Lumikuormat teettävät työtä – sähkövioilta on toistaiseksi vältytty

Lumisateiden jäljiltä lumikuormat puustossa ovat kasvaneet. Kuoreveden Sähkö on seurannut tilannetta ja olemme tehneet runsaasti ennalta ehkäisevää työtä uhkaavien vikapaikkojen paikantamiseksi ja tilanteen korjaamiseksi. Monet puut ovat taipuneet runsaan lumikuorman alla kohti sähkölinjoja ja näitä puita on kaadettu päivittäin. Hyvän paikallistuntemuksen omaavien asentajiemme ja metsurimme tekemän työn ansiosta jakelualueellamme ei ole ollut runkoverkon sähkövikoja Aapeli-myrskyn jälkeen. Jatkamme ennalta ehkäisevää työtä niin kauan kuin tarve vaatii. Ennkoivasta työstämme huolimatta riski sähkövikojen syntymiseen on kuitenkin tällä hetkellä normaalia korkeampi.

Jos havaitset sähkölinjoja kohti taipuneita puita, niin otamme siitä mielellämme tiedon vastaan. Voit ilmoittaa havaintosi vikapäivystysnumeroomme 0400 730 370.